::Sila Ambil Nombor Anda::

::Jom Baca Entri Menarik Mereka::

18 April 2011

Maharaja Lawak, Layaaann

Siapa kat sini tak tengok Maharaja Lawak?
 Ternyata rugi besaaarr . haha 

Haha takdelah sampai rugi besar pun. Saja je.



Walaupun agak lambat post ni keluar, tetap akan aku keluarkan. Hiyyaaakk!


.... .. .


Okay.

Bagi aku, Maharaja Lawak kali ni memang best. Tapi bukan semua peserta best. Hanya certain certain je yang betul betul boleh buat aku gelak. Kalau aku tak cakap pun confirm la korang tau sapa kan? kan? kan? kan? kan? kan? kan?


okay, stop it datok. It's annoying.



   
Siapa lagi kalau tak bukan kumpulan Sepah, Jozan dengan Nabil. Dan aku nak tambah lagi tiga yang boleh tahan gak ar, R2, Jambu dengan Balas. Perghh, diorang punya lawak memang sempoi gila. Team feveret aku kalau korang nak tau, kumpulan Sepah. Aku memang minat dengan diorang sejak dari Raja Lawak 3 lagi. Sebab Raja Lawak yang aku follow pun cuma season 1 sampai 3 je. Lepas tu, aku dah kurang tengok. Entah la kenapa. Sibuk kot. Ceh


Sepah punya lawak memang bersepah dengan double meaning. Dah la tu, double meaning diorang bukan membawa kepada makna yang baik -___- haha . Tapi, bagi aku, aku memang tak kisah sangat pasal benda tu. Dan paling best diorang ni, sangat laah sempoi. Standard gaya aku dengan member member time lepak kedai Mamak je. Hehe


Cuma satu je lah, aku sebenarnya tak faham kenapa R2 boleh keluar. Heh, 'ramai' sangat lagi patut kena keluar dulu sebelum R2 keluar. Patutnya la kan. Mungkin ramai yang setuju dengan aku berbanding dengan yang tak.


Demi mengaut keuntungan berlipat kali ganda lagi, Astro sekarang tayangkan dekat channel 'Warna' je. Satu cara nak bagi orang beli 'Warna'. Aku selaku student yang bergantung pada tv kedai makan menjadi mangsa keadaan. Konpem lah kedai tempat aku selalu lepak ni tak kan beli Warna. Tengok gaya tauke kedai dia pun aku tau dah. Heh. Takpe - takpe, aku akan berusaha cari port buang masa baru yang ada tv + channel Warna.
Bab nih rajinnya bukan main, bab study....hmmmmmmmm.... 

Aku gila tengok pun sebenarnya nak tengok 3 kumpulan je. Macam yang aku tulis sebelum ni la, Sepah, Jozan dengan Nabil. Ada member aku cakap dia yang dia berani bet yang Jozan menang, tapi aku cakap kat diorang yang aku pulak yakin Sepah menang.
*Tiada unsur unsur wang terlibat dalam pertaruhan ni, sekadar betting mulut je*

Hehe.

3 Comment:

eddy said...

download je..aku ade gak 2 3 videonya...lawak giler..

dAto' said...

haha download kurang, dia nk kne tgk live la eddy.

fyna said...

terpakse tgk kt youtube..
huhuu...



jom singgah belog fyna.
ade segmen.
http://inibelogfyna.blogspot.com/