::Sila Ambil Nombor Anda::

::Jom Baca Entri Menarik Mereka::

08 October 2011

Korean Variety Show Running Man



Mungkin ramai antara korang semua dah tau pasal Running Man, dan dah tau 'kebestan'nya macam mana.Aku pernah post dulu pasal show nih jugak dulu. So, pada korang yang tak tau lagi, boleh je tengok online atau pun download cerita tu beserta dengan english subtitle sekali. Korang pergi je dekat http://www.isubs-squad.com. Register sebagai member forum. Free je, xpayah bayar-bayar dan siap. Download lah banyak mana pun yang korang nak. Dekat Isubs nih quality dia memang terbaik. Nak nak pulak kalau korang download yang 720p. Memang mantap dan HD.

Satu lagi tempat untuk korang download Running Man pulak adalah dekat http://forums.kshownow.asia/. Dekat sini subbing punya kerja memang laju. Juga free register, tak perlu bayar dan korang boleh terus download. Tapi kualiti dia kurang sikit dari Isubs tapi sangat laju subbing process.

EDIT : Sekarang ni Running Man yang korang semua download dari kshownow, quality dia dah improve. Tak macam dulu, dia sub sambil lewa, so agak teruk sikit. Mungkin ramai dah menderma dekat Kshownow ni sebab tu quality diorang dah improve. So, aku lagi suka download dekat Kshownow dari ISubs.

 Kalau katakan hari Ahad tu, episode tu keluar dekat Korea, mungkin dalam jumaat depan dah boleh dapat yang dah siap dengan english subs ( yang ini untuk download ). Kalau korang memang tak suka download, dan rasa nak tengok online sahaja ( streaming ) boleh je pergi dekat sini, cuma yang membuatkan aku kurang sikit tengok online ni sebab quality dia dalam 360p je. Rendah. Tak detail orang cakap. Haha













Selamat Mendownload :D


2 Comment:

Zuhaili Yusof said...

Tumpang tanya . Kat isubs-squad tu kan .. camna nak regestry ?

Dewa RunningMAN said...

Download Running Man Terbaru Lengkap

Download Running Man Terbaru Lengkap .NET

Baca Berita Terbaru - informasi

postinggannya sangat bermanfaat sekali dan terima kasih telah mau berbagi, btw kalau bisa semakin sering updatenya sehingga berita berita atau postinganya bisa lebih banyak, sehingga kalau berkunjung kembali bisa mendapatkan informasi yang lebih baru dan berguna, adakah anda mau membuat tema lain sehingga blog bisa terlihat lebih menarik lagi, mungkin itu saja masukan yang ingin saya berikan, selagi blog walking , ini semoga juga menambahkan backlink dari blog kita ya gan, selamat beraktifitas, buat para pembaca , jangan lupa berikan komentar, dan jangan lupa share ke teman anda dan berikan masukan sehingga blog bisa lebih berkembang.. terima kasih