::Sila Ambil Nombor Anda::

::Jom Baca Entri Menarik Mereka::

10 April 2011

Notis Dari Datok

Pejam celik pejam celik, sekali lagi, aku digegarkan dengan final examination. Bukan apa, sekejap sangat rasanya dah nak final untuk sem nih. Jadi, kerana sibuk yang melampau, aku tak dapat nak online lama lama untuk post entri baru. Sekadar reply comment yang mampu je. Kepada yang follow aku, minta maaf yer kalau aku tak follow balik, bukan tak nak follow, tapi nanti ada masa okey :D sekarang sangat ler sibuknya.

Jadi demi nak fokuskan pada final exam, aku akan berhenti sementara waktu dari dunia blogging. Subjek makin tough, dah tak boleh nak main main. Haaaaa

Sumbatparok perlu stop jadi sumbat buat seketika dan perlu jadi tak sumbat. Haha Nanti dah tammat gua punya exams gua datang balik. Jadi kepada korang yang singgah, tolong lah yer bersihkan sawang sawang mana yang ada kat blog ni, sapu sampah ke tak pun lap tingkap ke apa ke. Haha nanti aku dah kerja jadi bos, aku bayar gaji korang Hahaha ok bye bye~

Assalamualaikum~ \(^0^)/

4 Comment:

eddy said...

mmg sumbat laaaaa....

dAto' said...

hahaha sekarang perlu stop sumbat seketika. aiii, pakai url nampakk Hahaha

eddy said...

bak kata cikgu blogger aku... gunakan URL klu blogger blog tue provide URL post... hahahaha...

BHAIHAQI COOL said...

Aku pn buzy , hahahaha... Nice Blog