::Sila Ambil Nombor Anda::

::Jom Baca Entri Menarik Mereka::

20 February 2011

Mari Timbang Blog Korang

Sebelum ni aku masukkan dalam entri, tapi hari aku nak asingkan and aku nak buat satu entri khas untuk benda ni. So jangan segan segan, guna lah banyak banyak, aku tak mintak duit pun hehe :)

Sebagai ingatan, lagi bagus kalau berat blog korang adalah dibawah 100kb :)


Your domain(s): Enter each address on a new line (Maximum 10)




(eg. http://sumbatparok.blogspot.com)



8 Comment:

Fizalinolie said...

Thankss yer.. Saya dah timbang pun blog saya di sini. Hehehe. Oh! yup,
... Slmt berkenalan yer dan tanpa segan silu Saya dah follow awak.. Nanti kalau ada masa singgahlah ek ke blog saya DI SINI yer.Keep in touch. Happy blogging.. Yeahh!!

dAto' said...

haha boleh2 timbang jer, and slmt berkenalan jugak cik fiza ^^
orait, nnt ada masa saya singgah sana.. :)

Miss Eiza said...

saya dtg menimbang berat badan,eh,berat blog..haha
:)

farahinshabuddin said...

waaa~ berat blog saya sgt berat~ ish3~ XD
thnx!! nty nak reduce balik berat blog~ ^^

dAto' said...

@Miss Eiza
nk timbang berat badan kena masuk syiling 20sen. timbang blog baru free hehe :D

@farahin
blog berat sikit takpe, jgn berat sangat..nnt orang malas bukak haha saya punya ni pun tak tau la berat ke tak -___-

budak.bandung.laici said...

dah timbang..
ternya still kurus & ringan..
hehehe

Miss Eiza said...

Welcome Dato'..hekhek..tak susah pun,apa salahnya saya link kan blog dato' kan....

farah.fauzi said...

oh yeah!! 91.75kb..okey laa tu kan? hee~ peace ^_^v