::Sila Ambil Nombor Anda::

::Jom Baca Entri Menarik Mereka::

22 October 2011

ScreenShot Dari Running Man Ep.63

Post kali khas untuk member aku, Hainizam! Takde pape pun, cuma adalah screen shot dikala bosan untuk tatapan umum. Hahaha











6 Comment:

kenpoo said...

kuang ajaq datok jgn nak printscreen yoona byk sgt la...

Myne|Datok said...

@kenpoo

Saje je aku lebihkan Yoona. Haha kha untuk ko. keh keh keh

Miss Eiza said...

alaa tak layan korea .. tgk pun cuma usha yg popuan comey2 je..haha

Myne|Datok said...

@Miss Eiza

Hehe Best ape Miss Eiza, saya pun dulu tak minat jugak, tapi lama-lama terpengaruh hehe
tapi bukan pompuan biasanya tgk lelaki yang smart2 ke, kenapa tgk pompuan comey pulak nih? = ="

Ashiya Mizuki said...

Haih suka gila epsode ni! skip e[isod sblumnya cuma nk tgok episod ni
Kwang soo and yuri!!

Myne|Datok said...

@Ashiya Mizuki
Hahaha episod ni Kwang Soo mengharap sangat tuu dekat Yuri. Kesian2