::Sila Ambil Nombor Anda::

::Jom Baca Entri Menarik Mereka::

16 November 2010

Yang Pertama dan Yang Paling Tak Tau Sekali.

aku baru je buat blog ni. ape pon aku xtau nk tulis lagi.haha tp org first aku tunjuk ni kt "Hainizam" my beloved son..ahaha bengong.. hai kate aku punya name blog aku cam bongok..bedal lah..aku pon main tulis je tu..haha
dan memandangkan esok raya..jadi aku nk ucapkan selamat hari raya aidiladha.. semoga korang berjaya bangun pagi n pergi smayang raya.... dgr khutbah skali....jgn trus blah :) ahaha

2 Comment:

Hainizam said...

haha..bongok??
aku ckp lucu je la..hahha..
da da..time kasih sbb pilih saya jdi org 1st..hahaa..tgh dgr takbir la nih..

dAto' said...

ye ko ade ckp bongok ..sedeh sket aku..sket je la..hahaha sama2!!