::Sila Ambil Nombor Anda::

::Jom Baca Entri Menarik Mereka::

19 March 2011

New Tab Tanpa Perlu Right Click

Semalam aku berjalan jalan di internet, aku terjumpa satu info yang agak bagus untuk digunakan. Bagi yang dah tau, takpe lah, aku cuma nak bagitau pada yang tak tau. Agak melecehkan jugak kalau setiap kali korang nak new tab, kena right click then kena tekan new tab

Sebenarnya, takde lah leceh mana pun, cuma aku just nak share info yang lagi senang. 

Nak tau?

Haha, senang je, pergi dekat mana mana link, then tekan scroll button tu. Jangan scroll kan scroller tu, tekan scroller tu, then secara automatis nya, link tu akan dibuka pada new tab. Haaa, senang kan??

Tak mungkin scroller tak kenal, yang tengah tengah tu. Haha 

2 Comment:

AdaAkuKesah said...

kahkahkah.. btul la.. aku pun tak tau.. ko mmg telah merubah nasib seseorang.. kehkehkeh. camne boleh tak tau? kehkehkeh

dAto' said...

haha sampai sekarang ilmu ni diserap dlm penggunaan harian. hahaha